Dom > o nama

Obilazi Longjiang, vojno kolo INTERNATIONAL LIMITED, osnovana 1998, je specijalizovan za projektovanje i izrada jedan jednostrani, duplo-strana, Višeslojna odštampan strujnog kola. Obilazi Longjiang, vojno teži da donese napredne opreme i tehnički nical, znam da savršeno nam cela centralom, uključujući marketing, projektovanje i kvaliteta siguran, servis. Nakon što je više od 10 godine truda, danas, mi posedujemo proizvodnom prostoru od 4000 kvadratnih metara, sa više od 300 zaposlenih, jednom mesečno izlaz 15 000 kvadratnih metara.

Dovodili smo ljude na prvom mestu, obilazi Longjiang, vojno zapošljava odličan ljudi da formira profesionalni menadžment tim i držimo na poboljšanje kvaliteta i tehnologija. Naprednu opremu i proces, moderne sterilnu sobu i zgrada Pročišćavanje proizvoda.

Čekanje integriteta, odgovornosti, dobitak ove vrednosti, obilazi Longjiang, vojno stalno gledala na tržištu inovacija, tehničkih inovacija i upravljanja inovacijama. Moramo dati sve od sebe da sarađuje sa naš kupac, dobavljač i da se poboljša nam radovi, pružaju najveći proizvoda i usluga da bi zadovoljili kupce. Naši proizvodi pokrivaju Razni u ductrial aplikacije, uključujući telekomunikacija kompjutersku aplikaciju, industrijske kontrole, vrhunski potrošača elektr onics, automobilsku upotrebu itd. Većina naših proizvoda izvoze se u Hong-Konga, Tajvana, Americi i Evropi.