Dom > Izložba > Sadržaj
Кратак увод ЛЕД знања ЦЦЛ
May 28, 2018

Поред електронских производа у светлости, танком, малом густином већом густином, мултифункционалном, штампаном плочом компоненти и повећањем интеграције, потрошња енергије је све већа, захтеви за дисипацију субстрата ПЦБ-а постају све хитнији, ако зрачење подлоге није добро, довестиће до прегријавања компоненти штампаних плоча, тако да се поузданост пада. У овом контексту рађање металне ПЦБ подлоге високог дисипације топлоте.

 

Алуминијумски основни бакарни слој ламинат је најчешће коришћена ПЦБ метална подлога, производ је 1969. године јапанским Санио националним проналаском, 1974. године почела је да се користи у серији СТК хибридног интегрисаног кола снаге појачавача. На почетку 80-их година прошлог вијека бакарне плоче од металне базе у Цхинаис-у углавном се примјењује у војним производима, материјал из метала ПЦБ-а је потпуно зависан од увоза, цијена је скупа. Крајем осамдесетих година, заједно са експанзијом ламината од алуминијумске базе обложене бакром у аутомобиле, електронских производа моторних мотора у широком спектру употребе и дозирања, промовише развој кинеских металних подлога за истраживање и производњу технологије ПЦБ-а и његову широку примену у електронике, телекомуникација, струје и других области.

Представници страних произвођача металне подлоге су Јапанац, јапански Сумитомо Панасониц електричар, ДЕНКА ХИТИ ПЛАТЕ, УСА Беггс компанија. Јапан Сумитомо метални ПЦБ подлога има три серије (нпр. Ламинат од бакра од алуминијумске базе, бакар од челика, ламинат од бакра). АЛЦ-1401 и АЛЦ-1370, АЛЦ-5950 и АЛЦ-3370 и АЛЦ-2420 су израђени од бакра од пресвученог лима од бакра, од бакра обложеног челичног гвожђа. Један од најранијих произвођача развио је производњу ламината од бакра од металне базе, која је у власништву 704. фабрике у државном власништву, у касним 90-им има много уређаја и развој и производња алуминијумског бакра плочастог ламината. Фабрика металне подлоге 704 има три серије, односно ламинат од бакра од алуминијума, ламинат од бакра, ламинат бакра обложен жељезном базом. Алуминијумска база фабрика ламината базиране на бакру 704 према својој карактеристичној разлици подељена је на општи тип и велику топлотну дисипацију и високу фреквенцију помоћу три модела. Према проценама, глобална вредност металних ПЦБ-а од око 2000000000 долара у 1991, јапански метал на ПЦБ вриједности за 2500000000 јена, у 1996 за 6000000000 јена у 20

 

钻孔机(Drilling Machine).png