Dom > Izložba > Sadržaj
ПЦБ плоча је скратила методе испитивања
Jun 01, 2018

1. Ако ручно заваривање ради развијања добрих навика, пре свега, визуелно провјерите пцб смарт.цом/ 'таргет =' _ бланк '> заваривање ПЦБ плоче и кориштење мултиметара за провјеру круга кључа (посебно снаге и тла) кратак; Друго, он користи мултиметар да би проверио да ли се напајање и кратки спој уземљења заваравају сваки пут када се чип; Поред тога, немојте бацати заваривање гвожђа, ако је причвршћивач причвршћен на ногу чипа (нарочито компоненте на површини), није лако пронаћи.

2. На ПЦБ-у, на даљину, на најновијој локацији, на најновијим локацијама, најновије вести.

2. У рачунару за отварање дијаграма ПЦБ, мрежа светлосних кола, погледајте које место је удаљено од најближих, највероватније ће бити причвршћено на комаду. Посебну пажњу треба посветити унутрашњем кратком кругу ИЦ-а.

3. 发现 有 短路 现象. 拿 一 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线 线))))))))))))))))))))))))))))) 层 层 层 层 层 层 层 层 层 层).

3. Утврђено је да постоји феномен кратког споја. Узмите комад плоче до сецанта (посебно погодан за једно / двоструку плочу), сецант ће сваки деловни блок функционисати, део искључења.

4. Користите следеће опције: ПРОТЕК ЦБ2000 ПРОТЕК К2000, готовина компаније КТ50, Велика Британија ПОЛАР ТонеОхм950 је доступна на тржишту.

4. Коришћењем анализатора кратких позиција, као што су: Сингапоре ПРОТЕК ЦБ2000 кратки трацкери, еуро РСЦГ Хонгконг технологија за кратак спој са КТ50 трацкером, британски ПОЛАР ТонеОхм950 вишеслојни детектор кратког споја итд.

5. Уколико имате БГА димензије, у овом случају ћете имати више од 4 инча, тако да ћете имати највише 5-инчног уграђеног дисплеја, 0 или више Прикључак за напајање, као што је то случај са напајањем на следећи начин, као што је приказано на слици, као што је приказано у БГА картици, као што је то случај са уређајем који се користи за чишћење уређаја,两个 焊球 短路.

5. Ако је БГА чип, поклопац је покривен, сви спојеви за лемљење су невидљиви, али је вишеслојни (више од 4), тако да је најбоље дизајнирати снагу по чипу подијељеном отвореном, повезаном са магнетним перлама или отпорником од 0 охма, па та снага и кратког споја, отворена магнетна детекција, лако позиционирање на чипу. Због тога што је БГА заваривање тешко, ако не и машинско аутоматско заваривање, мало пажње ће претворити у две спајалице са кратком суседном снагом и тлом.

6. Величина дисплеја је довољна да се користи за постављање електромагнетних компатибилних уређаја (103 или 104), што је више од очекиваних трошкова, што значи да се ради о извору напајања и даљинског управљача. То је најсавременија технологија која ће вам омогућити да пређете на следећи начин.

6. Заваривање кондензатора на малој величини мора бити опрезно, нарочито кондензатор филтера за напајање (103 или 104), број многих, веома једноставно узроковати краткоспојник напајања и уземљења. Наравно, понекад лоша срећа, задовољити ће и сам кондензатор, тако да је најбољи начин да се детектовање капацитета понови пре заваривања.