Dom > Izložba > Sadržaj
Перформансе Алуминијумског основног ПЦБ-а
Jun 08, 2018

Алуминијумска основа ПЦБ је плоча са алуминијумским основним материјалом, израђена од бакарне фолије, термоизолационог слоја и композиције металне подлоге, па погледајте које су особине Алуминијума ПЦБ.

散热 性

Расипање топлоте

Увек се појављује у следећем издању: штампање, штампање, штампање, штампање, штампање, репродукција, штампање, штампање, штампање, штампање, Не може се користити, ако се ради о електричним инсталацијама, тако да се не може користити.

Тренутно је тешко дисипација топлоте на многим двостраним странама ПЦБ, вишеслојним странама ПЦБ, високој густини и високој моћи ПЦБ-а. Штампана плоча, као што је ФР4, ЦЕМ3 је лош проводник топлоте конвенционалне, међуслојне изолације, топлота се не излази. Електронска опрема за локално грејање није искључена, што доводи до отказа електронских компоненти високих температура, а алуминијумска подлога може решити проблем диспанзије топлоте.

Термално ширење

Ако желите да користите овај уређај, немојте да користите овај систем. Ако желите да користите овај уређај, користите следеће проблеме: Уређаји и опрема за електроничку опрему и опрему. Специфичност СМТ (техничке спецификације) Виртуелни проблеми.

Проширење и контракција су уобичајени материјал природе, различити материјални коефицијент топлотне експанзије је различит. Алуминијумски базни рачунар Б може ефикасно решити проблем врућине, тако да компоненте штампаних плоча различитих супстанци ослобађају проблем топлотног ширења и контракције, побољшавају издржљивост и поузданост читаве машине и електронске опреме. Нарочито рјешење проблема СМТ (површинске монтаже) проблема термичког ширења и контракције.

Димензионална стабилност

铝基 印制板, 然 寸 寸 缘 缘 缘 缘 制 制 制 制 制 制 制 制..............,,,,,,,,,.

Очигледно је да је димензијска стабилност ПЦБ- а на бази луминума стабилнија од изолационог материјала ПЦБ-а. Алуминијумски основни ПЦБ, алуминијумски сендвич панели, од 30 ℃ до 140 ~ 150 ℃, промене у величини од 2,5 ~ 3,0%.

屏蔽 性

Заштита

铝基 印制板, 具有 屏蔽 作用; 具有 性 性 的 装置; 装置 使用 装置; 减式 印制板 真正 有限公司; 取代 了 散热器 等 元器件, 改善 产品 耐热 和 物理 性能; 减少 生产 成本和 劳力.

Алуминијумска основа ПЦБ је са заштитом; уместо крхке керамичке ПЦБ; коришћење технологије површинске монтаже је сигурније; смањити штампану плочу заиста ефикасну област; заменити компоненте радијатора, побољшати топлотне и физичке карактеристике производа; и смањење трошкова производње и рада.