Dom > Izložba > Sadržaj
Сум свих делова: трошак квалитета.
Oct 13, 2018
Током десетљећа, без обзира на индустрију или сектор, тржиште је успело на конкуренцији. Ипак, они су се, такође, ослањали на неку сличност јединства у својим конкурентима. Индустрије се ослањају на способност својих чланова да раде заједно за веће добро.

Индустрија ПЦБ-а се не разликује.
Прво и најважније, жеља за највећим квалитетом делова произведених у Сједињеним Државама је нешто на чему би сви требали бити посвећени. Овде у ПНЦ-у, волимо да кажемо: "Радије бисмо објаснили трошкове квалитета него што се морамо извинити због недостатка". Предности коришћења и куповине ПЦБ-а у Сједињеним Државама, за разлику од Азије, далеко надмашују негације и инверзне вриједности. Поред очигледних разлога као што је промоција домаће економије умјесто страног и задржавање радних мјеста у иностранству, најважнији фактор је квалитет. Данашњи купац - разумљиво је толико присиљен да размишља из јефтиније перспективе и није био у могућности да размишља о дуговјечности. Исти купац се касније мора купити чешће због чињенице да је цјелина мање од суме његових страних дијелова.

Неки можда мисле да је то боље за нас, стварне произвођаче плоча, због честог преокрета. Међутим, жртвовањем квалитета пружене робе долази жртвовање угледа пословања - и продужетак, пружање поменуте робе у индустрији. Још један кључни аспект одрађених у Америчкој плочи је услуга коју фирма пројектује, израђује и / или склапа. Наравно, када купујете из Азије, цена је изузетно конкурентна; Међутим, шансе су да имате посла са брокером чија је једина брига њихов проценат. За брокере, брзину, квалитет и дуговечност узимају у обзир провизију и личну добит. У несрећном случају да ваша наредба касни или да се изврше ревизије, они су давно нестали.

Можда је најважнији пропуст азијских плоча њихова производна пракса. Најмањи минимуми су кључ успјеха у успјеху којих су произвођачи САД-а у неповољном положају. На пример: ИПЦ Стандард наводи 1,97 Ау преко 118 Ни, али се често види да су иностране плоче далеко испод стандардних количина Ау и Ни. Може изгледати добро, али то ће сигурно имати утјецај на лемилицу. Али како сви можемо да радимо свој део?

Као кућа на крову, сви можемо да се усредсредимо на едукацију наших купаца у вези са чиме је вредно додатних долара да се посао заврши на државном нивоу. Већина потрошача ПЦБ-а већ има мало сазнања о производу који траже и знаће неке од предности и слабости.

Чланак оригинал линк: хттп : //пцб.ицоннецт007.цом/индек.пхп/артицле/96287/тхе-сум-оф-алл-партс-тхе-цост-оф-куалити/96290/?скин=пцб