Dom > Izložba > Sadržaj
Која је анодна оксидација
Jun 14, 2018

Анодна оксидација (анодна оксидација):

Ако се ради о електроенергетској опреми или другој опреми, користи се и електроника и специјални уређаји, као и њихови уређаји који се користе у производу, као и на производима који се користе за складиштење (阳极). 阳极 氧化 如果 没有Специјализовани, израђени од стране произвођача.

Електрохемијска оксидација метала или легуре. Алуминијум и његова легура у одговарајућем стању електролита и специјалне технологије, због утицаја импресивне струје, у производе од алуминија (аноде) на слоју процеса формирања оксидних филмова. Анодна оксидација и ако није специфицирана, обично се односи на елоксирање сумпорне киселине.

Ако желите да преузмете нежељене е-поште, непрекидно учитавање података, велику примену, коришћење софтвера, техничку подршку за технологију, користите неку врсту безбедности и безбедност софтвера да бисте користили најновију верзију成功 的.

У циљу превазилажења недостатака тврдоће површине алуминијумске легуре, отпорности на хабање и слично, проширити обим примјене, продужити вијек трајања, технологија површинске обраде постала је незаобилазни дио кориштења алуминијумске легуре, а технологија оксидације анода је тренутно најкоришћенији и најуспешнији.

 

Анодна оксидација алуминијума је врста електролитског оксидационог процеса, у овом процесу, површина алуминијума и легура алуминијума обично се претвара у слој оксидног филма, овај филм има заштитне, декоративне и друге функционалне карактеристике. Анодна оксидација из дефиниције алуминијума, укључује само генерисање овог дела процеса анодног оксидног филма.

Примењују се у облику чврстог материјала, или у облику чврстог материјала, док се не уклањају различити материјали и материјали који се састоје од материјала који се састоји од чврстих материјала и материјала, као што су црна боја, чврстоћа, чврстоћа и чврстоће,保护 金属 表面 等. 如阳 如阳,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 如阳,,,,,,,,,,, ,其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其其,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,成 成 成 成 层 层 层 层 层 层 层 层 层 层 成 成 成 层 层 层 层 层 层 层 5 5 5 5 5 5 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 耐 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达,千克 / 平方 毫米, 高 耐 耐 耐 耐,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 达 时 时 时 时 = = = = = = = = = = =, Не може се користити за производњу високих димензија, димензионалних димензија, грејања, грејања или друге опреме за грејање; грејање и грејање 艳.. ()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))等 方面.

Делови од метала или легура као позитивни узорци, користећи метод галванизације да би се направио површински оксидни филм. Метални оксидни филм променио је стање површине и својства, као што је површинско бојење, побољшава отпорност на корозију, побољшана отпорност на хабање и тврдоћа, заштита металне површине. На пример, анодизирани алуминијум, алуминијум и његова легура су распоређени у одговарајућем електролиту (као што је сумпорна киселина) као анода, посебно услови и вањска струја, електролиза. Анодни алуминијум или његова оксидација легуре, формирање слоја глинице на површини, дебљина је 5 до 30 микрона, тврди анодни оксидациони филм може досећи 25 ~ 150 микрона. Анодизирани алуминијум и њена легура, побољшавају тврдоћу и отпорност на хабање, до 250 ~ 500 кг / мм2, добру отпорност на топлоту, висока тачка топљења 2320К тврдог анодног оксидационог филма, добра изолацијска својства, високи напон струје до 2000В, побољшана корозија отпорност, солна магла у Омеми = 0.03НаЦл након хиљада сати без корозије. Има велики број слојева порозних оксидних филмова, може апсорбовати све врсте мазива, погодних за производњу цилиндра мотора или других дијелова за хабање; Могућност адсорбције микропорозне мембране може се обојити различитим дивним светлим бојама. Овај неометан метал или њена легура (као што су алуминијум, магнезијум и њена легура) могу се анодизирати, ова метода се широко користи у дијеловима машина, авионима, дијеловима аутомобила, прецизним инструментима и радио опреми, дневним потребама и декорацији зграда итд.

一般 来讲 阳极 都是 用铝 或者 铝合金 当作 阳极, 阴极 则 选取 铅板, 把 铝 和 铅板 一起 放在 溶溶溶,,, 硫, 硫,, 酸, 铬,, 铬酸 等, 行 解,, 铝和 铅铅У овом случају, у овом производу, најважније је да се користи у складу са прописима о заштити животне средине.

Уопштено говорећи, анода је направљена од алуминијума или алуминијумске легуре као аноде, катод је одабран за олово, алуминијум и води их у водену сумпорну киселину, оксалну киселину, тамо, хромну киселину, електролизу, оставља површину алуминијума и олова да формирају оксидни филм. У ове киселине је најчешће коришћена анодна оксидација сумпорне киселине.

Употреба: Препрека за заштиту од сметњи у раду са заштитом од пожара и уклањањем нечистоћа у складу са захтевима и правилима пословања

Ефекат: у комбинацији са другим функцијама у развоју побољшане силе приања и неорганске превлаке заштитна декоративна изолација повећана је органским премазом