Dom > Novosti > Sadržaj
Познавање једне стране плоче
Jun 12, 2017

Шта је то Једнобојни одбор. Једнострана плоча је кратка једносмерна плоча, широко се користи у различитим склопним системима језгре компоненти електронских компоненти, електронска опрема је неопходан део нормалног рада. Његова важност је еквивалентна темељима зграде уопште, само уз одличне перформансе једне стране плоче, на основу тога се могу производити бољи електронски производи. Мала на радио до унутрашње структуре ЛЦД телевизора може видети своју сенку. За непрофесионалне пријатеље можда не разуме материјал са једним панелом. Не брините, данас ћу вам пружити универзалну информацију о једној бочној плочи, укључујући материјале са једним панелом и његове карактеристике.

Историја једног бочног одбора

1953 ~ 1955, Јапан је први пут увезао бакрену фолију из супстрата од папирне фенолне бакарне фолије и велики број апликација на радију. 1956. године, професионални произвођачи јапанских струјних кругова, технологија производње појединачних панела, затим брзи напредак. У материјалу је рано на папирну базу засновану на фенолној бакарној фолији, али због материјала у време електроизолације је мала, лоша отпорност на топлотну отпорност, завијање и други фактори, једна за другом папирна прстена смола, стаклена епоксидна смола и друге материјале Развој, тренутна потрошња електронске опреме потребне за Једнострану плочу, скоро користећи папирну фенолну подлогу.

Појединачне функције

Појединачна плоча је на најосновнијем ПЦБ-у, дијелови су концентрисани са једне стране, жице су концентрисане на другој страни. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а звали смо званично и једнострано. Будући да постоји пуно строгих ограничења у погледу дизајна једносмерне плоче (јер постоји само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), тако да је само рано коло користити такву плочу;

Дијаграм ожичења на једној плочи за мрежно штампање (Сцреен Принтинг), тј. Одштампан је на бакарној површини отпорног средства, након исцртавања, а затим ознаке за заштиту од лемљења на ознаци, и коначно пребацивањем обраде ради завршетка рупа и облика водича за делове . Осим тога, мали број разноврсне производње производа, кориштење фоторезистора за обликовање модела фотографије.

Материјал за једнобојну плочу

Једнострана штампана плоча је почетком 1950-их година са појавом транзистора, а САД као центар производа развијеног, када су главне производне методе за бакрену фолију директно етикирање метода за маинстреам. 1953 ~ 1955, Јапан је први пут увезао бакрену фолију из супстрата од папирне фенолне бакарне фолије и велики број апликација на радију. 1956. године, професионални произвођачи јапанских струјних кругова, технологија производње појединачних панела, затим брзи напредак. У материјалу је рано на папирну базу засновану на фенолној бакарној фолији, али због материјала у време електроизолације је мала, лоша отпорност на топлотну отпорност, завијање и други фактори, једна за другом папирна прстена смола, стаклена епоксидна смола и друге материјале Развој, тренутна потрошња електронске опреме потребне за Једнострану плочу, скоро користећи папирну фенолну подлогу.