Dom > Novosti > Sadržaj
Пет метода обраде површина за алуминијумске ПЦБ
Oct 31, 2017

Алуминијумски ПЦБ се сада широко користи у грађевинарству, посебно за грађевинске материјале. Дакле, лепота алуминијума је више забринута. Тако да је сада више произвођача више забринуто за прекрасну површину алуминијумске ПЦБ-а.

1. Електрофоретска боја

Овај начин лечења је сада најчешће коришћен у Јапану, након таквог третмана, површина алуминијумске ПЦБ површине која показује глатку страну, побољшаће се отпорност на корозију.

2. Електростатичко распршивање прашине

Главна карактеристика је побољшање отпорности на корозију алуминијума, за неку киселу и алкалну со, овај алуминијумски слој је бољи од оксидације обојених профила.

3. Чишћење тканине

Његова сопствена структура Алуминијумског ПЦБ-а је веома светла, али у нашем животу у одређеном окружењу ће се појавити сметње, кориштење мраза може бити добра услуга за купце овај недостатак, његова површина је свиленкаста свиленкаста, од стране многих Пеопле лике ит.

4. Обрада вишеслојних површина

Пре него што традиционална боја Алуминијумског ПЦБ-а и даље није у стању да задовољи потребе неких дизајнера, а како би се алуминијум боље искористио, постојала је различита обрада боја, тако да је боја Алуминијумског ПЦБ-а постала савршенија, Најважнија ствар је да је потребно проћи кроз полирање после лечења, ефекат је најбољи.

5. Плазма побољшана електрохемијска површинска керамизација

Ово је употреба напредне науке и технологије. Након овог третмана квалитета алуминијума је одличан, иако је цена већа, али пенића роба. Најважнија ствар је што овај алуминијумски ПЦБ може бити серија хроматографије.