Dom > Novosti > Sadržaj
Како судити Једнобојни одбор и вишеслојни одбор
Jun 23, 2017

1, Једнострана плоча је најосновнија ПЦБ, дијелови су концентрични са једне стране, жица је концентрисана на другој страни. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а називамо једним бочним плочама. Будући да постоји пуно строжих ограничења у погледу дизајна једносмерне плоче (пошто постоји само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), само рани круг користи плочу дијаграма једне бочне плоче плоче за штампање Сцреен Принтинг), који је одштампан на површини бакра отпорног агенса, након исцртавања, а затим до отпорности одштампане марке на отпор и коначно да удари пут како би довршили рупу и облик водилице делова.

2, двострана плоча су штампане плоче, штампане плоче, Кунсхан плоче, уграђене плоче, плоче специјалних кола, плоче специјалних кола, творничке плоче, фабричке плоче, меке плоче, мекане плоче, флексибилне плоче , плоча флексибилних кола, плоча на бази алуминијума, плоча ПЦБ, плоче, плоче, плоча ПЦБ, алуминијумска плоча, плоча високих фреквенција, ПЦБ

Али да би се користиле две стране жице, мора се између две стране имати одговарајуће везе Цаикинг везе. "Мост" између таквих кругова се позива преко. Руководна рупа је на ПЦБ-у, испуњена или премазана металним рупама, може се повезати са две стране жице. Пошто су двострани панели двоструко већи од панела с једном страном плочом, а због тога што се кабловима може спустити (може се усмерити на другу страну), прикладније је за употребу у сложенијем склопу од једне стране.

Строго речено, двоструки панел је врло важна плоча на ПЦБ плочи, његова употреба је одлична, видјети плочу ПЦБ плоча није двострука плоча је такође врло једноставна, вјерујем да су пријатељи на разумијевању Једне стране плоче у потпуности Ухвати дупле плоче је проширење једне стране плоче, што значи да једнострана линија није довољна да се иде на обрнуту страну, а важне карактеристике двостраних панела су виас. Једноставно рећи да је то двострана линија, обе стране линије имају линију! Резиме је: двострана плоча је двострана плоча! Неки пријатељи ће питати као што је двострана линија плоче, али само једна страна електронских дијелова, на пример, плоча на крају је двострука плоча или једноделна плоча? Одговор је очигледан, ова плоча је двострука плоча, али у двоструком панелу плоче са само деловима.

3, Вишеслојна плоча је одсечена од дрвног дијела у фурнир или сечена дрвеним квадратом пресеченим на танком дрвету, а потом лепити заједно израђени од три или више слојева плочастог материјала, обично с фурниром чудног нивоа и фазом влакна суседних фурнира су перпендикуларна једна другој.

Вишеслојна плоча, позната и као шперплоча, један је од најчешће коришћених материјала за намештај. Обично су њихови крунисани панели и унутрашње плоче симетрично распоређени на било којој страни центра или језгре плоче. Најчешће коришћена шперплоча, палете и тако даље. Шперплоча може повећати искоришћеност дрвета и представља велики начин за спасавање дрвета.

Овај одговор препоручује категорија здравог живота