Dom > Novosti > Sadržaj
ИПЦ слави петогодишњи дан производње
Aug 03, 2018

ИПЦ је поносан на прославу данашњег 5. годишњег производног дана, заједно са групом спонзора индустрије и копродуцента. На овај дан произвођачи широм земље придружују се јединственим напорима како би истакли тренутне иновације у електронској индустрији и инспирисали следећу генерацију професионалних произвођача.

"Сваке године, Дан производње доноси значајан допринос нашој индустрији у целој земљи", рекао је председник и извршни директор ИПЦ-а Јохн Митцхелл. "ИПЦ и њене чланице чланице су сведоче на коридима које је наша индустрија остварила ове године и очекује наставак раста у годинама које долазе."

У склопу Дана производње 2016. компанија ИПЦ члан Арц-Троницс Инц. домаћин је посета локацији за лидера заједнице у њиховом објекту у Елк Грове Виллагеу у Илиноису. Учесници ће укључивати: Трупе Елк Грове Виллаге Јим Петри, Сам Лисснер и Пат Феицхер, заједно са Даном МцМанусом, представником Дистрикта Тамми Дуцквортх (Д-ИЛ).

"Задовољство нам је што ћемо бити домаћини ових лидера у прослави Дана производње 2016", рекао је председник Арц-Троницс Мицхаел Гоерингер. "Дан производње доноси нам могућност да подигнемо свијест о овој сјајној индустрији која се показала интегралним дијелом економије у Илиноису и шире".

Баи Ареа Цирцуитс, Инц, компанија чланица ИПЦ која се налази у Калифорнији, већ трећу годину заредом организује догађај Дан производње. Учесници, укључујући 30 инжењера из колеџа Охлоне Цоллеге, обићи ће објекат и пажљиво погледати неке од најновијих надоградњи и иновација машине на терену.

"Дан производње је одлична прилика да не само да представимо нашу Силицијумску долину, већ нам омогућавају да се повежемо са студентима инжењерства и представимо им производњу високих технологија као потенцијалну каријеру", рекао је Бриан Папер, главни оперативни директор, на круговима за подручје залива. "Наша способност да будемо успешни на дужи рок зависи од наше способности да привучемо квалификовану радну снагу, а овај догађај нам помаже да то постигнемо."

О ИПЦ-у

ИПЦ је глобална индустријска асоцијација са седиштем у Банноцкбурн, Илл., Посвећена конкурентној изврсности и финансијском успеху својих 3.700 чланова компанија које представљају све аспекте електронске индустрије, укључујући дизајн, штампу плоча, електронику и тестирање.

Као члан организација и водећи извор за индустријске стандарде, обуку, истраживање тржишта и заступање јавних политика, ИПЦ подржава програме за задовољавање потреба од око 2 трилиона долара глобалне електроничке индустрије. ИПЦ одржава додатне канцеларије у Таосу, НМ;

Васхингтон , ДЦ; Атланта, Га .;

Брисел, Белгија; Стокхолм, Шведска; Москва, Русија; Бангалоре и Њу Делхи, Индија; Бангкок, Тајланд; и Кингдао, Шангај, Шенжен, Ченгду, Сузхоу и Пекинг, Кина.