Dom > Novosti > Sadržaj
На технологији обраде вишеслојне плоче
Jun 23, 2017

Вишеслојни произвођачи плоча производа са одличним перформансама, али такође имају високу чврстоћу и жилавост, снажна сила за нокте је веома добра, водоотпорна и влага супериорне перформансе, широко се користи у модерној декорацији и свим врстама намештаја.

Обрада вишеслојне плоче, први избор у материјалу који се треба урадити, одабрати исту дебљину плоче близу плоче, одступање је мало, под истим правцем ширине и дужине, посебно више од 6 слојева Мултилаиер Боард , Мора бити конзистентан, то јест, према правцу и правцу преклапања, преклапања смера вотка и вотка, то је да се осигура да други део силе обраде доследно производи производ високог квалитета готовог производа. У процесу притиска, потребно је обратити пажњу на контролу врућег времена разумно је осигурати да колоид у каналу дрвеног влакна пуни пуном. Да би се смола могла боље подесити, мокро, контролисати брзину гријања је веома важна, брзина гријања је специфичност ламиниране температуре, можете контролисати када температура порасте на високу.

Укратко, у процесу обраде вишеслојне плоче, контрола времена и температуре је кључни фактор у односу између готовог производа, потреба да се произвођачима вишеслојних плоча доведе велики значај.

Неке од вишеслојних плоча у процесу употребе, могу постојати проблеми са пукотинама, а пуцање плоче није доступно, тако да произвођачи Мултилаиер Боард-а морају ријешити овај проблем.

Да би се решио проблем вишеслојних плоча, произвођачи вишеслојних плоча, од почетка производње врше базу, пре свега на сушење подлоге, али и да додају праву количину конзерваната и да обезбеде његову апсорпцију, након анти-корозије третман. Осим тога, потреба за секундарним сушењем, подлога воде уклоњена како би се осигурало његово одговарајуће унутрашње напрезање. И користимо време, али и обратимо пажњу на одговарајуће одржавање, како бисмо спречили појаву експозиције и кише, па ће се решити вишеслојни проблем пуцања, тако да је очување веома важно.

Али такође обратите пажњу на проблем влаге, ако је вишеслојна плоча влажна, а затим склона деформацији, озбиљној или чак гњави.