Dom > Novosti > Sadržaj
Процес дизајнирања једностраних плоча
Jul 05, 2017

Појединачне функције:

Тзв. Једноделна плоча, то јест, на најосновнијем ПЦБ-у, сви дијелови са једне стране, а жице су концентрисане са друге стране. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а називамо једним бочним плочама. Будући да Једнокрилна плоча у дизајну линије има пуно строгих ограничења (јер само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), па се сада није користило, углавном се користе у раним плочама;

Дијаграм ожичења са једним бочним плочама на главно мрежно штампање, односно одштампано на површини бакра отпорног средства, након етикете, а затим ознаке за заштиту од лемљења на ознаци, и на крају пребацивањем делова обраде како би се завршила рупа и облик. Осим тога, мали број разноврсне производње производа, кориштење фоторезистора за обликовање модела фотографије.

Према слици можемо видети неке ствари, али та слика није сасвим тачна, тако да се слика може користити само као референца, следеће што морамо да погледамо у процесу дизајна је како изгледа.

1, припремљени део:

На почетку распореда ПЦБ-а, прво треба да довршимо шематски дизајн и добијемо тачну схему, што је основа за дизајн једног бочног панела. Кроз схему можемо добити везу са особинама сваке мрежне таблице уређаја, а према параметрима уређаја можемо пронаћи релевантне податке о компоненти и успостављање свих компоненти пакета. Поред тога, потреба за конструкцијским дијеловима са плочом и величином оквира и локацијом инсталације, локација функционалних изговора.

2, специфични део операције:

Прије свега потребно је увести све пакете и мрежне таблице у оквир успостављања ПЦБ датотеке. Током процеса увоза, могу се предложити неке грешке у пакирању компоненти. Пратите поруку о грешци да бисте исправили грешку.

3, уређаји везани за фиксну структуру:

Желите да будете фиксирани, као што су ЛЕД, дугмад, палуба, ЛЦД, инфрацрвени предајник и други уређаји. Померите ове уређаје на одговарајућу локацију за инсталацију и изаберите браву у својству да бисте спречили злоупотребу.

4, општи распоред:

Сврха општег распореда је да се утврди локација различитих функционалних модула у дизајну ПЦБ-а, општа подразумевана вредност је:

Поред уређаја који се морају монтирати на површину, сви уређаји за патцх се постављају на једној страни уређаја за утикач, обично на дно;