Dom > Novosti > Sadržaj
Панел од пуног дрвета, такође познат као шперплоча
May 31, 2017

[Концепт плоча са масивним дрветом]

Масивна вишеслојна плоча, позната и као шперплоча, је бреза, топол, еукалиптус, Пауловниа и остали комади дрвета урезани у фурнир, или дрвени квадрат посечени у танком дрвету, користећи водећи светски љепило Баиер сојиног протеина за љепило, љепљено три или више од три слоја танке плоче, обично с непарним фурниром и суседним слојем влакна у правцу вертикалног уређења лепка из серије дрвета.

Његов површински слој је изабран за квалитетно дрво после сушења, масти, здравља након неколико корака од процеса, површина не би требало да има пропадање, мртве, црвоточине, пукотине, кожу папира и друге дефекте, али за мали чвор, боја не може Превише захтевна, јер је ово природно својство дрвета. У неким местима вишеслојни садржај влаге од пуног дрвета је углавном 5% -14%.

Вишеслојна плоча од масивног дрвета је употреба чисте природне подлоге од природног дрвета и адхезива лепила за сојило протеинских лепкова неформалдехида додато процесом заштите животне средине, уз скупо, природно, неформално алдехидно издавање обновљивог сојиног протеина лепка уместо традиционалног алдехидног лепка, Сједињене Америчке Државе Калифорнија П2 (садржај садржаја формалдехида ≤ 0.09мг / Л), са тренутним домаћим највишим еколошким рејтингом, емисија формалдехида мања од националног стандарда Е0 (емисија формалдехида ≤ 0.5мг / Л) ниво од једне петине, еколошки више еколошки пријатељски.

Здравље и заштита животне средине од вишеслојног дрвета у процесу формирања листова како би се избегло коришћење течног лепка, формалдехид је углавном присутан у течном лепку, тако да је масивна вишеслојна плоча од челика већа за околину и здравију. Има све предности природног дрвета, као што су мала тежина, висока чврстоћа, прекрасна текстура, изолација итд., Али такође могу да се надокнаде за неке природне недостатке у природном дрвету као што су чворови, мали формат, деформације, вертикалне и хоризонталне механичке разлике и друге недостатке.

У односу на масивно дрво, али такође може постићи улогу уштеде социјалних ресурса. Користи брзорастуђујућу производњу шума, у производном процесу може се постићи разумна употреба трупаца, спасити пуно примарног дрвета.

[Предности масивног вишеслојног дрвета]

Вишеслојна плоча од масивног дрвета заснована је на традиционалној иновацији од шперплоче и развоју друге генерације еколошки прихватљиве шперплоче, поред традиционалне шперплоче са изолацијом, деформацијом, великим форматом, без упаривања, лагане тежине, високе чврстоће, лепе текстуре, конструкције ( Висока заштита животне средине, велика вредност, висока густина, ниска експанзија, без дегумирања) "Предности квалитета. Такође има предности" три високе и једне ниске ", што није погодно за традиционалне шперплоче.

Вишеслојна плоча од масивног дрвета је вишеслојни фурнир за сузбијање, тако да је чврсто дрво вишеслојна водоотпорна и стабилност веома добра, чврста дрвна вишеслојна чврстоћа са својим основним нивоом, за сваки додатни слој, његова снага ће бити одговарајућа Побољшана, наравно, његова цена одговарајуће ће се повећати. Вишеслојна плоча од масивног дрвета је комбинација предности МДФ-а и иверица. Оба структурална стабилност МДФ-а, влаге, влаге и светлећих делова светлости, лако се крећу и без прераде дрвета не могу бити друга демонтажа, која није подложна утицају на животну средину. Недостатак вишеслојне плоче од масивног дрвета је да је цена такође већа од цене иверица / МДФ-а, јер су трошкови производње виши од цене иверица / МДФ-а.

1, висока заштита животне средине: вишеслојна плоча од масивног дрвета не садржи формалдехид и бензен, заштиту здравља и животне средине, 100% нетоксична безопасна, је стварно здравље еколошки прихватљивог дрвета, откривање вишеслојне емисије формалдехида чврстог дрвета не више од 0.1 мг / м, у складу са најстрожим стандардом Ф4 звезда на свету, може се назвати нултим формалдехидом. Стварно реализован од производње, дистрибуције, изградње и коришћења четири везе здравља, заштите животне средине.

2, велика вредност: цена плоче, здравље је непроцењиво.

3, високе густине: процес производње вишеслојног дрвета са високом температуром, високим притиском, врућим притиском дуго времена. Врућа температура пресовања је више од 30% виша од традиционалне шперплоче; врући притисак притиска је двоструко већи од традиционалне шперплоче; вруће време пресовања је три пута веће од обичне шперплоче; тако да је густоћа вишеслојне плоче од пуног дрвета 30% виша од оних код традиционалне шперплоче, чврсте, више силе држања ноктију, веће чврстоће притиска на савијање.

4, ниска експанзија: вишеслојно вишеслојно пуно време стискања је дугачак, низак садржај влаге на плочи, нема експанзије, нема скупљања, нема деформације.

5, не дегумминг: употреба лепка сојиног протеина за адхезиве, протеинске адхезиве нестабилне посебно ниске, различите од формалдехида има веома јаку волатилност, никаква спољна сила се не дегумира.