Dom > Novosti > Sadržaj
Каква је разлика између једне и десне плоче?
May 31, 2017

Панел је на најосновнијем ПЦБ-у, дијелови су концентрисани са једне стране, жице се концентришу са друге стране. Пошто се жице појављују само са једне стране, ову врсту ПЦБ-а називамо једним бочним плочама. Будући да постоји пуно строгих ограничења у погледу дизајна једносмерне плоче (јер постоји само једна страна, ожичење не може да пређе и мора бити око пута), тако да је само рано коло користити такву плочу;

Дијаграм ожичења са једном бочном плочом за мрежно штампање (Сцреен Принтинг), тј. Одштампан је на површини бакра отпорног средства, након исцртавања, а затим ознаке за заштиту од лемљења на ознаци, и коначно пребацивањем обраде ради завршетка рупа и облика водича за делове . Осим тога, мали број разноврсне производње производа, кориштење фоторезистора за обликовање модела фотографије.

Дупле плоче су ултра танке плоче, ултра танке плоче, плоче штампаних плоча, штампане плоче, Кунсхан плоче, плоче специјалних кола, плоче специјалних кола, млинови кола, плоче плоча, меке плоче, флексибилна плоча, флексибилно коло плоче, плоче флексибилних кола, плоче на бази алуминијума, плоча ПЦБ, плоче плоча, плоче плоча, ПЦБ плоча, алуминијумска плоча, плоча високих фреквенција, ПЦБ

Двострана (двострана плоча) са обе стране жичане. Али да би се користиле две стране жице, мора се између две стране имати одговарајуће везе Цаикинг везе. "Мост" између таквих кругова се позива преко. Руководна рупа је мала рупа испуњена металом на ПЦБ-у, која се може повезати са обе стране жице. Пошто су двострани панели двоструко већи од једне стране плоче, а због тога што се кабловима може покренути (може се пребацити на другу страну), погоднији је за употребу на сложенијим слојевима од једноструких страна.

Строго речено, двоструки панел је врло важна плоча на ПЦБ плочи, његова употреба је одлична, видјети плочу ПЦБ плоча није двострука плоча је такође врло једноставна, верујем да су пријатељи на разумијевању Једне стране плоче у потпуности Ухвати дупле плоче је продужетак једне плоче, што значи да линија са једном бочном плочом није довољна за коришћење да би се обратио супротном, постоје важне функције двостраних панела виас. Једноставна тачка је двострана линија, обе стране имају линију! Сажетак је: двострана плоча је двострана плоча! Неки пријатељи би жељели да питају као што је двострана линија плоче, али само једна страна електронских дијелова, таква плоча на крају је двострука плоча или једноделна плоча? Одговор је очигледан, ова плоча је двострана, али на плочици са двоструком плочом са инсталираним деловима.