Dom > Novosti > Sadržaj
Без обзира на то да ли ће ПЦБ Алуминум Паттерн Руст
Oct 20, 2017

Коришћење обрасца Алуминијумски ПЦБ је веома широк, три ребра, пет ребара, алуминијумски узорци су уобичајене варијанте, у конструкцији, транспорту, декорацији, расхладној опреми и другим областима могу се видети образац Алуминијумског ПЦБ-а. Данас, Сузхоу образац алуминиј добављачи - Лонг Каи Алуминум да вам испричају о томе да ли ће алуминијум узорак бити рђав.

Општи образац алуминијума ПЦБ овог слоја оксидног филма је веома танак, тако да је само 0.00001 мм тако мало дебео. У индустрији, како би се модел Алуминијум ПЦБ постао издржљивији, често је направио добар образац алуминијума ПЦБ уроњен у 20% натријум сулфата и 10% раствора азотне киселине, тако да је овај слој оксидног филма дебљи (анодизиран). Овај слој оксидни филм се плаши киселине и страха од алкалија, тако да се узорак алуминијума не сме кувати само кухање.

Често људи нису вруће сандучићи, увек користите травнати пепео или песак да обришете. Заправо, ово је врло ненаучен приступ. Дакле, пепео може бити веома добро уклонити алуминијумски лонац ове "јакне": Прво, трење може бити засновано на експерименту научника, у свету не постоји апсолутно никакав рјежај метала, али услови са степеном различите калкулације. Жељеза рђа је зато што се не може појавити слој за одржавање, тако да рђе све више и више, док се не рђа, тако да често видимо тамну рђу.

Алуминијумски ПЦБ није случај, рођен је са рђом у сопственом изгледу, да би блокирао кисеоник у алуминијуму унутра, унутар алуминијума се неће поново рјеђивати, овај слој рђе у карактеристике Алуминијума за одржавање ПЦБ-а, назвали смо га је алуминијум. Алумина има карактеристичност, обришите га, а ускоро ће створити нови слој глинице, наставити да одржава ефекат. Било да користимо било шта у касном одржавању и одржавању, веома је важно, укључујући изглед консолидације камена исто.